Handelsbetingelser

1. Priser

Alle priser er DKK ekskl. moms og ab fabrik Viborg.

Ved ordrer under 1.000,00 DKK ekskl moms pålægges administrationsgebyr på 150,00. Der er få undtagelser for dette, ved fx navn og nummer på spilletøj.

2. Produktionstid

Ved endelig ordreafgivelse anslås en produktionstid der typisk er 6-8 arbejdsdage. Der angives en cirka-dato der kan variere til begge sider afhængig af travled og sæson. Skal varerne anvendes på et bestemt tidspunkt så kan der ved ordreafgivelse fastsættes en deadline som skal overholdes. Se også punkt 4 om ekspresproduktion hvis det skal gå stærkt.

3. Selvleverede varer

Da vores indtjeningsgrundlag ligger på beklædningsdelen er der en lille ekstraomkostning ved tryk på egne varer.

Vi giver som udgangspunkt ingen garanti på tryk/broderi på varer vi ikke selv leverer. Kunden skal være velkommen til at levere ekstra dele med til prøvetryk- eller broderi.

Skulle der ske produktionsfejl på varer leveret af kunden, afholdes en evt. omkostning til nye dele som udgangspunkt af kunden.

4. Ekspresproduktion

Levering på få dage betyder at vi skal ændre i vores produktionsplanlægning og ofte betale ekspresgebyr for at sikre at vi når at få varerne hjem. Derfor forbeholder vi os retten til at fakturere for ekspreslevering.

  • 10% på fakturabeløbet ved levering senest 5 arbejdsdage frem
  • 15% på fakturabeløbet ved levering senest 4 arbejdsdage frem
  • 25% på fakturabeløbet ved levering senest 3 arbejdsdage frem
  • 50% på fakturabeløbet ved levering senest 2 arbejdsdage frem
  • 100% på fakturabeløbet ved levering senest næste arbejdsdag

Der er undtagelser ved fx vores "hurtige" standardprodukter som navn og nummer osv.

5. Ophavsrettigheder

Kunden er selv ansvarlig for at ophavsrettigheder på logoer, tekster, billeder osv. bliver overholdt, og Profilsport kan ikke drages til ansvar hvis disse overtrædes, men afviser naturligvis at lave noget der er direkte mistænkeligt.

7. Markedsføring

Profilsport har tilladelse til at bruge evt. ekstra producerede varer ifm showroom eller fotos til inspiration på www.profilsport.dk. Skulle det efterfølgende ønskes fjernet fra hjemmesiden sker dette straks ved henvendelse om dette.